Omsetning av brukt forsøksutstyr

Det finnes en del brukt utstyr rundt om i forskjellige enheter som ikke er i bruk lenger. Det gjelder spesielt såmaskiner av type Wintersteiger Øyjord spasertype og Wintersteiger Nurserymaster skurtreskere. Har du utstyr til overs eller ønsker å kjøpe brukt utstyr, ta kontakt med Olav Langmyr eller Einar Strand.

Deler til Fiona Probe?

Vi har fått forespørsel om brukte maskiner eller deler til FIONA Probe gjødselspreder. Spesielt er det behov for såhus. Har du en maskin stående som ikke er i bruk så ta kontakt med Einar.

IMG 0946 Foto: Einar Strand
Fiona bulkgjødsler

Elektroniske hengevekter

NLR Viken har tatt inn et parti med elektroniske hengevekter. Kan blant annet brukes til å veie restmengder ved sprøyting, ruteavlinger etc. litt mer nøyaktig enn mekanisk Saltervekt. Vektene har kapasitet på 50 kg og oppløsning på 20 gram. Vektene drives av 3 stk. AA-batterier og har RS232-datautgang. Det følger med en fjernkontroll slik at en kan tarere og låse veiedata (slik at ikke den endrer tall). Kan kobles til PC med NLRVekt, et veieprogram som er utviklet ved NLR Viken i samarbeid med NLR Innlandet og NLR Øst.

  • NLR pris kr. 380,- + mva.
  • Ikke NLR pris kr. 500,- + mva.

Evt. frakt kommer i tillegg.

Kontakt NLR Viken ved John Ingar Øverland

Hengevekter Foto: John Ingar Øverland

Spasersåmaskin ønskes kjøpt

Vi har en potensiell kunde for kjøp av en Wintersteiger Øyjord spasersåmaskin. Har du en maskin stående som ikke er i bruk så ta kontakt med Einar.

Samaskin Oyjord WT