Kjøp og salg

(Oppdatert: 22.02.2021)

Elektroniske hengevekter

NLR Viken har tatt inn et parti med elektroniske hengevekter. Kan blant annet brukes til å veie restmengder ved sprøyting, ruteavlinger etc. litt mer nøyaktig enn mekanisk Saltervekt. Vektene har kapasitet på 50 kg og oppløsning på 20 gram. Vektene drives av 3 stk. AA-batterier og har RS232-datautgang. Det følger med en fjernkontroll slik at en kan tarere og låse veiedata (slik at ikke den endrer tall). Kan kobles til PC med NLRVekt, et veieprogram som er utviklet ved NLR Viken i samarbeid med NLR Innlandet og NLR Øst.

  • NLR pris kr. 380,- + mva.
  • Ikke NLR pris kr. 500,- + mva.

 Evt. frakt kommer i tillegg.

Kontakt NLR Viken ved John Ingar Øverland

 

 

Forsøkskombisåmaskin til salgs SOLGT!

NLR Øst (Hvam) har en Flexiseeder kombisåmaskin til salgs. Maskinen har Øyjord-system utmating av såfrø og gjødsel samt en gjødselkasse for kontinuerlig gjødsling. Det er lufttransport av såfrø og gjødsel mellom Øyjord-utmater og sålabber. Maskinen har rette gjødsellabber og Flexi LD skållabber til såfrøet. Pris kr. 95 000.- henvendelse Jan Stabbetorp eller Olav Langmyr.

Bilde 1Bilde 2. 

  

Forsøkskombisåmaskin til salgs SOLGT!

NLR Viken har til salgs en forsøkskombisåmaskin. Maskinen er bygget på en ramme fra en trepunktsmontert Øyjord såmaskin. Maskinen har en Øyjord utmater for såfrø og en Øyjord utmater for gjødsel. I tillegg er maskinen utstyrt med en Flexiseeder gjødselkasse for kontinuerlig gjødsling. Det er rette gjødsellabber og Flexi LD skållabber til såfrøet. Pris kr. 75 000.- Henvendelse John Ingar Øverland eller Olav Langmyr.

Bilde 1. Bilde 2

 

Omsetning av brukt forsøksutstyr

Det finnes en del brukt utstyr rundt om i forskjellige enheter som ikke er i bruk lenger. Det gjelder spesielt såmaskiner av type Wintersteiger Øyjord spasertype og Wintersteiger Nurserymaster skurtreskere. Har du utstyr til overs eller ønsker å kjøpe brukt utstyr, ta kontakt med Olav Langmyr eller Einar Strand.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.