Kjøp og salg

(Oppdatert: 31.03.2019)

Div. brukt forsøksutstyr til salgs

SKP, Senter for frilandsforsøk ved NMBU på Ås skal selge div. brukt utstyr

- Fiat 300N, 1977 mod., 2688 timer. Midtmontert Trollramme  SOLGT!

- Div. Trollrammer med utstyr

- Hypper. Checchi & Magli VR76, 1998 mod.

- Super Preffer, type C, plantemaskin for pluggplanter med 2 aggregater

- Kverneland A32 skålharv

Se samlet oversikt her!

Kontakt: Svend Anton Pung (svend.pung@nmbu.no) tlf. 900 35 551

 

Forsøkskombisåmaskin til salgs SOLGT!

NLR Øst (Hvam) har en Flexiseeder kombisåmaskin til salgs. Maskinen har Øyjord-system utmating av såfrø og gjødsel samt en gjødselkasse for kontinuerlig gjødsling. Det er lufttransport av såfrø og gjødsel mellom Øyjord-utmater og sålabber. Maskinen har rette gjødsellabber og Flexi LD skållabber til såfrøet. Pris kr. 95 000.- henvendelse Jan Stabbetorp eller Olav Langmyr.

Bilde 1Bilde 2. 

 

 

Forsøkskombisåmaskin til salgs SOLGT!

NLR Viken har til salgs en forsøkskombisåmaskin. Maskinen er bygget på en ramme fra en trepunktsmontert Øyjord såmaskin. Maskinen har en Øyjord utmater for såfrø og en Øyjord utmater for gjødsel. I tillegg er maskinen utstyrt med en Flexiseeder gjødselkasse for kontinuerlig gjødsling. Det er rette gjødsellabber og Flexi LD skållabber til såfrøet. Pris kr. 75 000.- Henvendelse John Ingar Øverland eller Olav Langmyr.

Bilde 1. Bilde 2

 

Grønnsaksåmaskin SOLGT!

NLR Østafjells har en traktormontert Øyjord maskin til salgs. Maskinen har Øyjord utmater med stor diameter og pakkevalse foran og bak sålabbene. Den er utstyrt med skållabber, det er tre oppheng med 2 labber per oppheng. Maskinen har ekstra labbuttak til celledelt kammer for å kontrollere ant. frø per meter sårad. Det følger med flere fordelere for å kunne endre antall labber. Maskinen har bl.a. vært brukt til gulrotsåing på seng. Kontakt Stein på tlf. 913 37 526.

 

Forsøkssprøyte SOLGT!

Selvgående sprøyte med Briggs & Stratton motor med 3 gir forover + revers. Speedometer viser meter/sekund. Drivhjul påmontert motor, gearkasse og pumpe. Tankene utgjøres av 20 l  kanner og sugeslange og returslange kan byttes mellom flere kanner. Trinnløst stillbart sidehjul (trillebårhjul) , stillbart inntil 2 meter, derfor svært egnet til radkulturer. Gammel sprøytebom som bør fornyes, standard hurtigkobling. Kontakt NLR Østafjells v/Stein, tlf. 913 37 526.

 

Omsetning av brukt forsøksutstyr

Det finnes en del brukt utstyr rundt om i forskjellige enheter som ikke er i bruk lenger. Det gjelder spesielt såmaskiner av type Wintersteiger Øyjord spasertype og Wintersteiger Nurserymaster skurtreskere. Har du utstyr til overs eller behov for utstyr ta kontakt med Olav Langmyr eller Einar Strand.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.